Uděláme z vás certifikovaného Salesforce konzultanta

Ze začátečníka administrátorem.

Po úspěchu loňského semestrálního kurzu jsme se rozhodli Salesforce pro ženy zopakovat. V září proběhne opět ve spolupráci s Czechitas další běh výcviku, během něhož si máte možnost osvojit administraci celosvětově rozšířeného CRM nástroje, se kterým se vám otevřou dveře ke zcela novým pracovním příležitostem.

Kurz nabízí ideální mix teorie a praxe. Kromě základní orientace na Salesforce platformě se účastnící seznámí s  administrací na uživatelské i administrátorské úrovni. Na programu bude vytváření reportů, data import, tvorba kampaní i automatizace.  A jako bonus je připraven blok kariérního poradenství od Czechitas, živý vstup partnerů projektu a představení Trailheads (vzdělávací Salesforce platformy) přímo od Salesforce zástupců.  

Být pánem svého času díky Salesforce

S kurzem jsme přišli poprvé loni a pojali jsme ho jako vzdělávání zejména pro ženy, které chtějí proniknout do IT komunity právě prostřednictvím platformy Salesforce. Letos ho otevíráme znovu a přihlásit se tak může každý, i když se Salesforce třeba ještě nikdy nepracoval. Začátečníci si projdou komplexním výcvikem, v jehož průběhu se z úplných začátků dostanou na úroveň juniorního administrátora.

Skvělé na tomto kurzu navíc je, že vstupní dovednosti zahrnují pouze běžnou počítačovou gramotnost a schopnost porozumět angličtině. O Salesforce jako takovém tedy není třeba znát nic, stačí mít jen chuť se učit. A za pár měsíců už se můžete suverénně pohybovat ve světě reportů, data importů, kampaní, příležitostí automatizovaných procesů a možných integrací třetích stran. Jak probíhal loňský ročník si můžete přečíst tady.

A stojí to za to. Práce v Salesforce komunitě je skvělá, lidi jsou zde otevření a nápomocní a většina pracovního uplatnění zahrnuje flexibilní úvazky i pracovní dobu. Je to tedy skvělá příležitost pro ženy i muže na rodičovské dovolené, studenty, kteří chtějí během školy proniknout do praxe a každého, pro něhož je důležité být pánem svého času.

Kurz se skládá ze 7 tříhodinových setkání a 6 hotline hovorů, na kterých se řeší otázky a odpovědi. „Lektoři umí látku dobře a lidsky předat tak, že to pochopí opravdu každý. Nerada čtu manuály, mám radši když někdo vykládá a ukazuje a já si to zároveň můžu hned zkoušet. Máme také skvělé materiály, ke kterým se můžu vrátit.“ říká o loňském ročníku účastnice Ivana. Společnými online setkáními to ale nekončí, každý účastník projde v průběhu kurzu také intenzivním samostudiem v rozsahu cca dalších 45 hodin

Zaujalo vás to? Pak si nenechte ujít úvodní setkání, které vás s připravovaným kurzem seznámí do detailu a kde se budete moci doptat na všechno, co vás zajímá. Akce proběhne už  6.6. online. Registrujte se tady.