Trailhead: brána CRM otevřená

27. February 2022

Trailhead: brána CRM otevřená

Online tutoriály Trailhead vám odhalí všechny možnosti CRM systému Salesforce, ať jste začátečník či mluvíte programovacími jazyky. Zkoušejte a ptejte se komunity.

aneb v Salesforce nejste nikdy sami

Jste samouci? Do Salesforce vkročíte nejsnáz přes on-line tutoriály na Trailhead. Název komunitního serveru přeložíme asi jako „začátek stezky“ a přesně tak funguje pro každičkého, kdo se seznamuje s CRM. A nezáleží na tom, zda vás zajímají jen základní funkce nebo se pustíte do složitých operací v programovacím jazyce.

Pokud se tedy chcete ponořit do tajů Salesforce, ale neutopit se v nich, neváhejte. Učte se na Trailheadu a spolu s vědomostmi sbírejte odznaky za každou novou dovednost, kterou získáte. 

Vyšlapanou cestou

V čem vám pomůže komunitní podpora hned na počátku? Naučíte se, jak si vytvořit a spravovat vlastní listviewzaložit polevytvořit si nový report, nebo jak ho mít k dispozici hned, když si otevřete svou Salesforce organizaci. Potřebujete hromadně oslovit dárce nebo partnery? I v tom vás proškolí. Trailhead vás doprovodí na každém kroku a stane se vaším věrným pomocníkem. Je jen na vás, jak hluboko do Salesforce chcete proniknout. 

Nechte si poradit

Jste úplný začátečník a potřebujete si vytvořit rámcovou představu o tom, co Salesforce a Trailhead obnáší: Navštivte “Explore the best of Trailhead”. Rychle se zorientujete a zjistíte, co vám systém a podpora může nabídnout. Navíc se tu octnete ve spřízněné komunitě lidí.

Další výpravu podnikněte na Trailhead Playgrounds. Salesforce tady nabízí hřiště pro experimenty. Nemusíte se bát, že svými pokusy rozházíte data své organizace. Tohle je virtuální prostor právě pro pokusy se systémem a učení se nových věcí, tak ho využijte. 

I zde se připojíte do komunity lidí, kteří se Salesforce pracují a jsou ochotni vás podpořit ve vašem objevování.